dissabte, de desembre 15, 2007

Tots esteu convidats !!!

Hola a tots,

La Luz i jo volem fer dues coses abans de seguir, primer donar-vos les gràcies per aquests dies tan curts, intensos, emocionants, alegres, tristos, d'esperança i de profona amargor.

Gràcies pel vostre amor, i per la vostra acollida. No sabria molt bé com calificar aquests breus instants de retrobament que sempre em saben tan a poc. Ho comparo una mica amb la gana, que per molta que se'n tingui, quan menges et fa mal la panxa i no sabries dir si hauria estat millor no prendre cap aliment.

Les nostres arrivades són igual, tan desitjadas com doloroses. Tot i que si us dic la veritat, estic desitjant que arrivi una altre.

Be, com us deia, la Luz i jo us volem dir també que ja estem una altre vegada instal.lats i que us convidem a invertir els papers i que sigueu vosaltres els que ens vingueu a veure. Us prometem tiberis com el que veieu i uns dies plens d'il.lusions i bona vida.

I per acabar una endevinalla per tots. ¿Què diu a aquest Post-it gegant?


Ho sento Miguel Angel, ja ho veus, aquí no coneixen gaire 3M i les seves meravelles pràctiques, je je je.

Per cert, la resposta, demà.

Petons,

Jordi i Luz.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola nen,
Soy MA, un poco triste pero comprensivo porque no has tenido tiempo de avisarme para que nos viéramos aunque fuese un momentico.
Pero comprendo que tan pocos días no pueden cundir tanto.
Otra vez será... espero.

El post-it XXXL indeleble dice algo así como:
Nº de telf móvil ...y un aviso a Toni, diciéndole que se trasladan a un lugar cercano a una estación de servicio de la compañía Shell, a un segundo piso.
Espero que en su nueva residencia dipongan de un estupenda pared donde colocar sus discretos mensajes.Tratándose de un segundo piso no deberían descartar la ropa tendida el balcón. Una letra en cada prenda extendida y a jugar !!!! Así les vale para varios mensajes.

Me pregunto si en el lenguaje que se usa en los mails, las mayúsculas se consideran gritos, este mensaje anti-electrónico... sería como un aullido hipersónico, ¿no?.

Cuídate mucho.

MA.