Els somnis són per cumplir-los

Hola,

Us presento a la Cris i al Pep. Jo no els coneixia de res, però avui, tot seguint una noticia de la Vanguardia, he vist lo que han fet aquest últim any i mig i m'he emocionat tant o més que si els conegués en persona. De fet encara tinc eriçada la pell.

El Pep i la Cris van decidir no entrar a la bogeria de la nostra vida actual i van marxar de viatge pel mon. Es van demostrar a si mateixos que amb uns 30 euros diaris podien complir el seu somni i tenir una experiència que, junts o separats, mai no oblidaran.

En divuit mesos van visitar dinou països.
Ells ja han començat el somni que la Luz i jo perseguim des de fa tres anys.

Us convido a fer un passeig pel seu blog, un lloc en el que tenen una molt bona galeria d'imatges, evidentment anècdotes, mapes, consells, rutes, trucs, i tota la saviesa que dona el ser lliure.

No puc res més que felicitar-los per la seva decisió i dir-los que un servidor espera seguir els seus passos en un temps no molt llunyà.

Ja sabeu, tots els que em coneixeu una mica, quins són els meus plans i us dic que no m'he oblidat ni m'he fet enrera, i que cada dia faig una miqueta per fer-los realitat. També sabeu que res em faria més feliç a la vida que ens acompanyéssiu a la Luz, als que vindran de nosaltres, i a mi en aquesta aventura.

Una abraçada,

Jordi

Comentaris

Anònim ha dit…
Sempre i quan es desitja tot és possible i sinó la mostra està en l'Ivan i en mi, ho vam deixar tot i ja portem més d'un any voltant pel món. Cal dir que viatjar no és el mateix que estar de vacances i hi han dies realment esgotadors, sobretot si estàs en un país del tercer món i t'has de fer entendre.

Anim valents hi ha tot un món per descobrir!
Jordi Díez ha dit…
SOU L'EXEMPLE A SEGUIR, NO HO DUBTIS !!!!

Entrades populars d'aquest blog

‘Punta Cana 7 noches’: Guarionex, un tipo duro, todo un Philip Marlowe a la dominicana.

La historia de Villa Arriba y Villa Abajo

Gracias, República Dominicana

El cumpleaños de Quim

10 motivos para no comprar un Kindle y 1 argumento desesperado