Pepe Rubianes, ¿és necessari?

Hola,

Llegeixo avui a La Vanguardia, a la seva versió digital per motius obvis, lo següent:

"Pepe Rubianes será juzgado por ultraje a España por sus declaraciones en TV3
El humorista se refirió en términos escatológicos a la unidad de España en una entrevista en 'El Club' emitida el 20 de enero de 2006 La Audiencia de Barcelona ha revocado el sobreseimiento del caso"

Tot això, és a dir, expressar la seva opinió, poca broma, li pot suposar que el fiquin a la presó. Evidentment el Sr. Rubianes va pixar fora de test, i els seus comentaris bruts i carregats d'un cert odi per una part de la societat espanyola, no van ser encertats. Part de la societat aquesta que a mi personalment em produeix el mateix rebuig i por.

Tot just surt aquesta noticia amb una altre en la que un tipus ha estat condemnat per injuriar greument a l'alcalde de Madrid. Be, potser no te raó de ser una cosa amb l'altre, però és ben curiós que injuriar a Espanya (paraula heterogènia a on n'hi hagi) sigui molt més greu que acusar de poc més que assassí a l'alcalde de la capital de l'estat, una persona física, amb un honor real, amb un cos real i amb un càrrec real dotat d'una dignitat real.

Sincerament, no ho entenc. No és que estigui a favor de les burrades que va dir el sr. Rubianes, ni molt menys, i tot i ser un seguidor de les seves obres, no sempre combrego amb lo que expressa en elles.

I només és això lo que volia expressar, que em sembla del tot al·lucinant que un pugui dir de l'alcalde de Madrid que és un assassí públicament i li caigui una multa, mentre que un altre digui que es fotin a Espanya pel darrera i el puguin ficar a la presó.

És clar que si els jutges són la meitat d’intel·ligents que els tipus de la foto ...

Per sort només hi havien dues lletres ...

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Una polla xica, pica i pellarica

La historia de Villa Arriba y Villa Abajo

10 motivos para no comprar un Kindle y 1 argumento desesperado

Avui és Sant Jordi

La Virgen del Sol