El Salto del Limón

Hola,

Ara fa una setmaneta que vem anar a veure una de les cascades, "saltos" els hi diuen aquí, més famoses del país, El Salto del Limón. No és que sigui molt gran, la veritat és que és més aviat petit, poc més de cinquanta metres d'altitut, però és espectacular.

Està a la península de Samanà, a l'interior, i el seu accés no és precisament fàcil, però ja se sap que els rius passan per on volen ells, i no al costat d'una autopista perquè tothom hi pugui anar a veureu amb facilitat, per sort.
També, com veieu a la foto, et pots banyar i una de les coses més espectaculars és que pots passar a l'altra banda de la caiguda de l'aigua i veure el mon darrera una cortina que treu la parla.

A més de lo preciós del lloc, sempre hi ha algú que per una propineta s'atreveix a fer cabrioles com les del video.

Petons !!!


Comentaris

Anònim ha dit…
Ha sido un detallazo ponernos este reportaje tan refrescante. Sobre todo después del anterior que me dejó un poco/muy triste.
Ya veo que sigues sufriendo con ese trabajo tan agotador y sórdido que tienes. Menudos parajes te ves obligado a visitar. ¡Que espíritu de sacrificio! . Desde luego no te cambio mis visitas a los fantásticos polígonos industriales de Barcelona, por esos paisajes tan asilvestrados que tienes que visitar.
En fin, intenta olvidar que estás fuera del tiempo, en el caribe, y haz un esfuerzo por imaginarte entre naves y edificios llenos de saludable humo y gente corriendo contrarreloj.

Que conste que lo digo con la ironía justa para darte ánimos, que ya me imagino la cuestión mental de estar lejos.

Un abrazo bien fuerte !!!!
MA.

Entrades populars d'aquest blog

10 motivos para no comprar un Kindle y 1 argumento desesperado

La historia de Villa Arriba y Villa Abajo

Una polla xica, pica i pellarica

La Virgen del Sol

El cumpleaños de Quim