Súper orgullós

Hola a tots,

Aquest cap de setmana ha estat prou trist per tots els que ens estimem a la Penya, per a mi el millor equip Català de la història del basket al nostre país.

Tot i tenir un dels millors equips que mai ens ha representat, no vem ser capaços de guanyar al AXA Barça en les semifinals de la lliga ACB. Una competició per altre banda injusta amb el sistema de Play-off, i que ha deixat fora als dos millors equips de la fase regular. Crec que no és just que en només dos partits et juguis tot lo fet en els 34 anteriors, però així és l'esport. De totes maneres, d'aquesta forma ja haurien quedat fora els Spurs i els Pistons, i els amants del bàsquet encara podem gaudir de més espectacle, però no consola que a altres llocs les coses és facin millor.

En fi, felicitats al AXA Barça, als àrbits, als membres de la Eurolliga (que encara ara deuen estar fent palmetes amb les orelles), i als jugadors barcelonins nascuts entre el barri de Gràcia i la Barceloneta, Ilyasova, Marconato, Lakovic, Neal, Acker, Kasun, Basile i companyia, a tots ells en català AXA Barça de les rodes de premsa, Congratulations.

Però tot i la decepció que hem patit, jo particularment, i crec que la gran majoria dels seguidors verd i negres, estem molt orgullosos, molt, de lo que s'ha aconseguit, i vull dedicar aquestes quatre ratlles a felicitar a una plantilla, un cos tècnic i una directiva, que ens ha fet gaudir d’una manera d’entendre l’esport valenta i espectacular com cap altre equip d’Europa s’ha atrevit a fer.

Així doncs, VISCA LA PENYA.


Campions de la Lliga Catalana 2007-2008

Campions de la Copa del Rei 2007-2008

Campions de la Copa Uleb, 2007-2008


La millor plantilla amb el millor cos tècnic del mon.

NOSOTROS TE QUEREMOS, RUDY QUEDATE,
NOSOTROS TE QUEREMOS, RUDY QUEDATE,

LA LA LA LA

NOSOTROS TE QUEREEEMOS

RUDY QUEDATE !!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La historia de Villa Arriba y Villa Abajo

10 motivos para no comprar un Kindle y 1 argumento desesperado

El cumpleaños de Quim

Avui és Sant Jordi

Moáis de ébano