La Luz està de vacances

Hola a tots,

Abans de res, moltes gràcies a tots els que us veu enrecordar el dia de Sant Jordi de mi. M'hauria agradat moltíssim ser-hi amb tots vosaltres, i amb la meva estimada Catalunya en aquest dia, però ... pel proper serà.

Com que feia dies que no no penjava cap comentari, volia explicar-vos només que la Luz està de vacances a la seva terra, tot i que espero que torni aviat, i que abans de marxar ho vem celebrar i ens vem menjar un peixet a la vora del mar.

També, per tots aquells que heu estat aquí, i pels que heu de venir encara, comunicar-vos que hem canviat de casa i que hem marxat a viure a un petit apartament que ja és casa vostra. Així que ja no teniu cap excusa els que vulgueu passar uns dies a la República a cos de rei.

I res més, només dir-vos que hi ha una noticia molt bona en espera de concretar-se (no és en principi que haguem de ser pares), que estem molt bé i que us esperem amb els braços oberts.

(aquesta és la vista des del xiringuito en que ens vem fotre el peixet)

Comentaris

Anònim ha dit…
Me'n alegro molt de que estigueu tan bé i escolta perquè no, potser Dospeixos us fa una visiteta a la República, el món és molt petit i està esperant-nos a tots plegats perquè el descobrim.

Per cert, com s'ho fa la Luz per estar tan guapíssima?

Una abraçada enorme per tots dos.

Entrades populars d'aquest blog

‘Punta Cana 7 noches’: Guarionex, un tipo duro, todo un Philip Marlowe a la dominicana.

La historia de Villa Arriba y Villa Abajo

Gracias, República Dominicana

¿Qué habría pasado si los niños no fueran al colegio este año?

24 de febrero