divendres, d’abril 25, 2008

La Luz està de vacances

Hola a tots,

Abans de res, moltes gràcies a tots els que us veu enrecordar el dia de Sant Jordi de mi. M'hauria agradat moltíssim ser-hi amb tots vosaltres, i amb la meva estimada Catalunya en aquest dia, però ... pel proper serà.

Com que feia dies que no no penjava cap comentari, volia explicar-vos només que la Luz està de vacances a la seva terra, tot i que espero que torni aviat, i que abans de marxar ho vem celebrar i ens vem menjar un peixet a la vora del mar.

També, per tots aquells que heu estat aquí, i pels que heu de venir encara, comunicar-vos que hem canviat de casa i que hem marxat a viure a un petit apartament que ja és casa vostra. Així que ja no teniu cap excusa els que vulgueu passar uns dies a la República a cos de rei.

I res més, només dir-vos que hi ha una noticia molt bona en espera de concretar-se (no és en principi que haguem de ser pares), que estem molt bé i que us esperem amb els braços oberts.

(aquesta és la vista des del xiringuito en que ens vem fotre el peixet)

1 comentari:

Sandra ha dit...

Me'n alegro molt de que estigueu tan bé i escolta perquè no, potser Dospeixos us fa una visiteta a la República, el món és molt petit i està esperant-nos a tots plegats perquè el descobrim.

Per cert, com s'ho fa la Luz per estar tan guapíssima?

Una abraçada enorme per tots dos.