Ja n'hi ha prou de circ, ¿no?

Hola,

Estic cansat.

Estic fins al capdamunt del circ d’aquest dos tipus. Estic cansat de que gent com aquesta, que guanya com unes dues mil vegades lo que totes les meves reencarnacions juntes des del inici dels temps, sigui lo més important a la vida dels pobres mortals.

Prou de Ronaldinhos, Messis, Rauls, Gassols i tontades.

Prou de emmascarar els nostres fracassos en els èxits dels altres, prou de identificar-nos amb gent que no coneixem, amb colors que no ens pertanyen, amb sentiments als que no hem sigut invitats i amb diners que mai catarem. Com podem estar per aquestes coses quan moltes vegades no som capaços ni de parlar amb el company, o companya, o amb els fills, o amb els amics perquè la nostra atenció la recapten individus que no són ni de la nostra família, ni els nostres amics, ni els importa gens en absolut lo que passi amb nosaltres. Gent per a la qual només som la claca que fa omplir les seves butxaques.

No vui dir que no gaudim d'un bon espectacle, sigui el que sigui, mentre no es torturin o s'assassinin animals, però crec que treiem una mica les coses de mare amb al divinització dels seus protagonistes i amb una idenficació amb els seus interesos que no te ni cap ni peus .

Prou de fer el capsigrany preocupant-nos per coses així quan hi ha milers de coses realment importants dignes de ser-ho. Com per exemple no perdre el temps llegint aquesta tonteria.

Prou de circ.

Gràcies.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Una polla xica, pica i pellarica

La historia de Villa Arriba y Villa Abajo

10 motivos para no comprar un Kindle y 1 argumento desesperado

Avui és Sant Jordi

La Virgen del Sol