La setmana màgica

Hola,

Si, se que sembla un anunci de cadena de supermercats, però és que fins i tot els noms ens els han prostituït.

Que les calces o les camises siguin un 10 % més barates no és màgic, que cinc amics creuin un oceà per venir a compartir una estona amb nosaltres si que ho és. Això és màgic i fantàstic.

La setmana passada ha estat una de les més maques de la nostra vida, i ho puc dir amb els records encara calents d'una part de la meva família rient i gaudint al nostre costat. Han sigut pocs dies, és cert, però genials.

L'experiència d'aquesta setmana m'ha fet pensar molt. Jo tinc un amic que un dia va decidir canviar de feina i un grup de trenta persones el va seguir sense demanar-lo ni a on anaven, només perquè creien en ell. Sempre m'ha semblat increïble. Ara ho hem viscut nosaltres. Cinc amics han fet deu mil kilòmetres per passar set dies en aquest retiro nostre, imaginant que ho passarien bé, però amb la motivació última d'estar amb nosaltres, i llavors m'he fet una reflexió.

Sóc, som, molt afortunats de tenir amics així. No se quina quantitat de gent podria dir lo mateix, segurament molta, perquè hi ha molta gent afortunada, però possiblement també hi hagi molta gent que ni tan sols tingui la capacitat d'imaginar que algú creuaria un mar per venir-lo a veure.

No podem atribuir això a la sort. L'amistat és com qualsevol altre energia de l'univers. És imprescindible cuidar-la i fer-la créixer, mimar-la, acaronar-la, alimentar-la amb els més rics àpats, estimar als nostres amics, ajudar-los, comprendre'ls, fer-los reaccionar i aplaudir-los quan ho mereixen. Això han fet amb nosaltres, i vui pensar que també nosaltres ho estem fent.

L'amistat és, després de l'amor per un mateix, lo millor de l'espècie humana. És aquell lligam que manté tot unit amb una ma de morter invisible però més dura que el ciment de diamant.

I avui, després de tenir la oportunitat de recordar lo súper afortunats que som, aprofito per enviar als meus amics una abraçada, una abraçada tan forta com gran és la distància que ens separa.

Amb tot el nostre amor,

Jordi i Luz.

Salut !!!!!!!!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Una polla xica, pica i pellarica

La historia de Villa Arriba y Villa Abajo

10 motivos para no comprar un Kindle y 1 argumento desesperado

Avui és Sant Jordi

La Virgen del Sol